Floridában folyik a három meleg magyar férfit szexrabszolgaként dolgoztató állítólagos magyar rendőr pere

bűnügy
2017 január 30., 05:16
comments 58

Floridában először folyik per férfi szexrabszolgák tartása miatt, és szép magyar siker, hogy mind a vádlottak, mind a sértettek magyarok. A vádlottak padján Ács Gábor és Berki Viktor ülnek, akiket azzal vádolnak, hogy hamis ígéretekkel Amerikába csábítottak három nagy szegénységben élő magyar homoszexuális férfit - a vonatkozó cikk szerint egyikük roma - majd New Yorkban és Miamiban szörnyű körülmények között tartva őket webkamerás és élő szexre kényszerítették őket. 

Bár a két vádlott hevesen tagad, azt állítva, hogy a három áldozat pontosan tudta, mit vállal és hová érkezik, a szénájuk nem áll jól. Harmadik tártsukat, Vass János Andrást ugyanis 2015-ben, ugyanebben a szexrabszolga-ügyben 11 év börtönre ítélték. Vass az ítélete szerint a most bíróság előtt álló két férfi áldozata volt eredetileg, hogy később csatlakozzon a bandához.

A vádirat szerint a bűnözők a gayromeo.com nevű oldalon megismert, szegény sorban élő meleg férfiakat csábították el legális munka ígéretével. Amerikába élve elvették a papírjaikat, volt, akit megerőszakoltak, karddal, illetve a családjuk kicsinálásával fenyegették őket, majd folyamatos, megállás nélküli szexmunkára kényszerítették. Élőben kuncsaftokkal és webkamerán is. A férfiak Never Sleep Inc. néven céget is alapítottak. Előfordult, hogy egy apró lakásban nyolc szexrabszolgát tartottak összezsúfolva.  Egy idő múlva Floridába költöztek, ahol ugyanez folytatódott, míg le nem csaptak rájuk a hatóságok. Külön szín a sztoriban, hogy Berki a vádirat szerint azzal fenyegette a szexrabszolgáit, hogy mivel rendőr, ha nem engedelmeskednek, Magyarországon ráküldi a kollégáit a családjukra.

(via Miami Herald)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.