Trump sajtótitkára mintha csak direkt szeretne botrányt csinálni

külföld
2017 január 30., 21:46
comments 60

Legalábbis nem nagyon lehet másra következtetni, miután Sean Spicer ma egy kérdésre válaszolva azt mondta, hogy akár egy 5 éves is lehet terrorista, és hogy a québeci mecset elleni támadás „egy szörnyű emlékeztető arra, miért is kell ébernek maradni”, azaz kb. a muszlimellenes akcióval védte a muszlimellenes elnöki rendeletet. Mintha csak az lenne a lényeg, hogy forrjanak az indulatok, és a kormány tematizáljon. (Mic, Vice)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt