Visegrád nyíltan felvette a fegyveres harcot az állatvilággal, a belvárosban is szabad lövöldözni

sport
2017 január 31., 15:17
comments 83


Nem lennék most a visegrádi vendéglátósok, eltévedt kirándulók és késő este bepiálva hazatámolygó lakosok helyében, az önkormányzat ugyanis kéthónapos utcai vadászatot hirdetett meg, március 24-ig. A neten publikált közleményükből kiderül, hogy nemcsak külterületen, hanem a városka turisták által is látogatott, belső részein is szabad a lövöldözés.

Este kilenctől hajnali hatig tart a fegyverropogás. Az önkormányzat arra kér mindenkit, hogy esténként "fokozott figyelemmel" tartózkodjunk a megjelölt utcákban. A vadászfegyver lövedéke gondolom valósággal visszapattan a fokozott figyelemről.

Az egésznek az az oka, hogy sok a vadkár. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.