Balhéba fulladt a bukaresti óriástüntetés

külföld
2017 február 01., 22:53
comments 129

A politikusbűnözés dekriminalizálása miatt kitört többszázezres tüntetés ugyan békés volt Románia-szerte, de néhány focihuligán csak ki tudott erőszakolni egy kis balhét.

A bukaresti klubok szurkolói petárdákkal kezdték dobálni a csendőröket, mire azok felszólították a tömeget, hogy mindenki menjen haza. A balhézó tüntetőket könnygázzal és vízágyúval oszlatták. Két sérült is van, egy kővel eltalált csendőr és egy petárdával eltalált tüntető. A tömeg nagyja az erőszakot látva hazament.

(Adevarul)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.