"Közvetlen életveszély" a Népfürdő utcai villamosmegállóban

László a Népfürdő utcába jár dolgozni, és most már hetek óta közvetlen életveszélyben érzi magát, mert "a BKK-nak (vagy a XIII. kerületnek) három hete (mióta leesett az első hó, és megérkeztek az első kemény mínuszok) nem sikerült rendet tennie az 1-es villamos aluljárójába vezető lépcsőknél."

"A tegnapi havazás és a mai eső csak hab volt a tortára, most már szó szerint közvetlen életveszélyben araszol lefelé a lépcsőkön a Duna Tower az Erste és a Magyar Posta irodáiba igyekvő több tízezer ember nap mint nap."

A képek alapján - amiken látszik, hogy a járókelők csak a korlátba kapaszkodni mernek fel vagy le haladni a lépcsőkön - nehéz lenne vitatkozni Lászlóval.

"Az egészben az a felháborító, hogy a három hét leforgása alatt egy kiszórt sónyomot, vagy kavicsot, vagy egy lapátos segédmunkást nem láttam a megálló közelében sem... És ez a város akar olimpiát rendezni..."

Időközben a XIII. kerület reagált László üzenetére és képeire: Gellért Lajos sajtóreferens azt írta, hogy nem a kerület a felelős az ilyen esetekben, hanem a BKK, és az önkormányzat is jelezni fogja a közlekedésszervezés felé a veszélyes állapotot.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.