Felmondott a közmédiánál Gundel Takács Gábor

media
2017 február 02., 04:58
comments 195

Két héttel ezelőtt bejelentette felmondását az MTVA-nál Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető és riporter. 10 éve dolgozott a közmédiánál. Február közepéig felmondási idejét tölti. 

A hírt hozó Borsnak Gundel Takács nem akart nyilatkozni, de a bulvárlap úgy tudja, hogy nem anyagi természetű az oka a váltásnak. "Gundi" állítólag már régóta nem érezte jól magát a közmédiában, "túl sok lett a megalkuvás" egy ismerője szerint, szakmai okok vannak főleg a váltás mögött, de erről nyilvánosan nem fog beszélni, mert "nem az ő stílusa". 

A Bors azt is írja, hogy tavaly lecserélték a komplett stábot, mindenkit, akivel ő évek óta együtt dolgozott. Gundel Takács vezeti jelenleg a közmédia Maradj talpon! című vetélkedőjét. A bulvárlap úgy spekulál, hogy valamelyik sportcsatornánál köthet ki. 

Gundel Takács a '80-as évektől 1995-ig az MTV Telesport szerkesztőségének dolgozott, aztán vezetett műsort a Radio Bridge-en, a Danubiuson, volt a Eurosport munkatársa és a Sport1 TV alapító tagja is. 2007 óta dolgozik újra a közmédiában, ahol az Eurovíziós Dalfesztivált is közvetítette, de közben bedolgozott a TV2 vetélkedőiben is. 

Több olimpián és futballvilágbajnokságon volt a köztévé kommentátora. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.