Felmondott a közmédiánál Gundel Takács Gábor

2017 február 2., csütörtök 4:58
196

Két héttel ezelőtt bejelentette felmondását az MTVA-nál Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető és riporter. 10 éve dolgozott a közmédiánál. Február közepéig felmondási idejét tölti. 

A hírt hozó Borsnak Gundel Takács nem akart nyilatkozni, de a bulvárlap úgy tudja, hogy nem anyagi természetű az oka a váltásnak. "Gundi" állítólag már régóta nem érezte jól magát a közmédiában, "túl sok lett a megalkuvás" egy ismerője szerint, szakmai okok vannak főleg a váltás mögött, de erről nyilvánosan nem fog beszélni, mert "nem az ő stílusa". 

A Bors azt is írja, hogy tavaly lecserélték a komplett stábot, mindenkit, akivel ő évek óta együtt dolgozott. Gundel Takács vezeti jelenleg a közmédia Maradj talpon! című vetélkedőjét. A bulvárlap úgy spekulál, hogy valamelyik sportcsatornánál köthet ki. 

Gundel Takács a '80-as évektől 1995-ig az MTV Telesport szerkesztőségének dolgozott, aztán vezetett műsort a Radio Bridge-en, a Danubiuson, volt a Eurosport munkatársa és a Sport1 TV alapító tagja is. 2007 óta dolgozik újra a közmédiában, ahol az Eurovíziós Dalfesztivált is közvetítette, de közben bedolgozott a TV2 vetélkedőiben is. 

Több olimpián és futballvilágbajnokságon volt a köztévé kommentátora. (Bors)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt