Káosz Putyinpesten: Hangosbeszélőn közölték az utasokkal, hogy nincs pótlóbusz sem, menjenek metróval

POLITIKA
2017 február 02., 13:53
comments 128

Kitti a Hungária körúton, Zugló vasútállomásnál szeretett volna felszállni az egyes villamosra, amikor felrobbant a Putyin-bomba, amennyiben a hangosbeszélő közölte, hogy nincs villamos, pótlóbusz sem, lehetőleg menjenek metróval. Errefelé azonban, hogy hogy nem, sosem építettek metrót. A sztori vége mégis fél-hepiend!

Íme Kitti beszámolója, hangfelvételekkel illusztrálva:

Az imént lehettem részese az Orosz medve erkezes tömegkozlekedesre gyakorolt hatására. 4 perccel a napijegyem érvényessé válása előtt, miután tájékoztatás nélkül elment előttünk az utolsó 1-es Combino a Zuglói vasútállomásnal, váratlanul bemondtak a hangfelvetelen hallható monologot, miszerint hatósági útlezárásrol van szó, ami miatt potlobusz inditasara sincsen lehetőség az M3-as bevezetőt érintő megalloknal. Az emberek pedig állnak és nem tudják mi van, jön e bármi bárhonnan, csak hogy legyenek türelemmel... És persze hogy lehetőleg használjuk a metrót. Nyilván, ha az készen lenne a Bosnyák térig, azt használnám, de ugye nincsen.. A legszebb pedig a Bkk azon másik javaslata, hogy tájékozódjunk a Bkk internetes felületein az aktuális járatinfo után, illetve tervezzük meg az útvonalat, mielőtt elindulnánk.. Most így elképzelem, ahogy Marika néni a maga 86 évével nekiall a villamosmegalloban, okostelefonon útvonalat tervezni... Asszem nyelvre áll most nálam egy erőteljes "F*** You".. Az sem gyenge egyébként, hogy ha már a járdákat nincs aki letakaritsa, legalább bemondjak a járműveken, hogy" vigyázzunk, mert csúszik!"


link Forrás

Felfoghatatlan a számomra, hogy mi jogosít fel arra bárkit, hogy a dolgozó emberek életét, napját, közlekedéset - azok menet-es munkarendjét akik az adót fizetik, akik megkeresik mások medencéjére, villájara való pénzt,.. -, ilyen szinten lesz@rjak, lesoporjek, mint egy marék falevelet a járdáról.


link Forrás

Ugyanakkor kivételesen jár egy pont Griffendale-nek, ugyanis a hangosbemondos monologtol számított, alig 8 perc múlva megjelent egy villamos a Stadionok felől, a villamosvezeto hölgy pedig maximális kedvesseggel, látva a kétségbeesest az arcokon, rögtön szólt, hogy merre megy a villamos. Respect.

Hangfelvételel csatolva, lehet mazsolázni. Jobb utat mindenkinek!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.