Teljes a káosz Putyin és a BKV miatt: mivel a Combino nem jár egy szakaszon, sokan inkább a 3-as metróval mentek volna, de műszaki okok miatt leszállították őket

káosz
2017 február 02., 17:07
comments 155
link Forrás

Több olvasónk jelezte, hogy „műszaki okok miatt” nem jár a 3-as metró a Nagyvárad tér és a Deák tér között. Péter, aki épp a metrón utazott, azt írta, füstölt egy szerelvény:

„A 3as metróban utaztam,amikor bemondta a vezető,hogy csak a Deákig jár. De nem műszaki hibát mondott,hanem azt,hogy FÜSTÖL egy szerelvény. :)) utána a konzerv géphang már műszaki hibát mondott,persze. :)”

A metró helyett a szakaszon pótlóbuszok járnak.

Fotó: olvasónk
photo_camera Fotó: olvasónk

Ez azért külön szép, mert sokan azért utaztak volna a vonalon, mert egyébként a Combinóra szálltak volna, csakhogy az meg Vlagyimir Putyin konvoja miatt nem járt a Blaha és az Oktogon között. Tegnap a világítás szűnt meg a 3-as metró egyik szerelvényén, de akkor még legalább ment.

Hát lehet, hogy Magyarország erősödik, de amikor már úgy feszít, hogy kidagadnak az erek a homlokán, nem biztos, hogy sokáig munkaképes marad.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.