A Demokrata újságírója mentálisan sérültnek tartja azokat, akik aláírják az olimpiaellenes népszavazási kezdeményezést

belföld
2017 február 04., 19:53

A jelenlegi Fidesz-kormány értékeit magáénak valló hetilap, a Demokrata egyik újságírója, Ungváry Zsolt az újság weblapján tegnap véleménycikket publikált Aláírók címmel. 

A rövid kis _szösszenet_ arról szól, hogy sajnos a világban vannak mentálisan sérült, őrült, közösségre veszélyt jelentő emberek, akik azt hiszik, a kormánynak van rá befolyása, az egészségügyre vagy az olimpiára költi az ország pénzét, és sajnos ezeket az embereket az adatvédelmi szabályoknak köszönhetően nem lehet listázni.

Érdemes elolvasni az egészet, elég rövid, de kedvcsinálónak itt az utolsó mondat 

––– VIGYÁZAT, SPOILER! –––

„Szerencsére a Momentum Mozgalomnak sikerült végre összeállítani egy listát azokról, akik nem mernek belevágni semmibe, féltékenyek, hiányzik belőlük a közösségi mentalitás, a másokért való tenni akarás, az alázat, a lemondás, a hazafiasság, a bátorság, a fantázia”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.