Gyurcsány: Orbán elmebajos

POLITIKA
2017 február 06., 10:49
comments 256

Erősen indította a hetét Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök, a DK pártelnöke tök komolyan arról írt egy Facebook-posztot, hogy 

Orbán Viktor elmebeteg.

Gyurcsány hétvégi évértékelőjében is tett már erre utalást, akkor többek közt azt üzente a miniszterelnöknek, hogy 

  • nem tisztelünk, hanem megvetünk, Viktor!
  • Nem miniszterelnök vagy, hanem beteg ember!
  • Készen állunk rá, hogy legyőzzük a gonoszt, visszavesszük az országot a Fidesz hatalmától.

A DK elnökének posztja:

"Orbán szerintünk beteg ember és ez nemcsak szónoki fordulat. 
A pszichózis (psychosis) – köznyelvi nevén elmebaj – az elmegyógyászatban használt fogalom, amelynek széles körű jelentése van: többnyire olyan pszichiátriai betegségekre alkalmazzák, amikor a beteg elveszti kapcsolatát a valósággal.

Jellemző tünetek például. A betegek környezetük történéseit eltorzítják. Érzékenyek az elutasításokkal, kudarcokkal szemben. Makacsul ragaszkodnak meggyőződésükhöz. Viselkedésük gyanakvó.
Tartósan bántalmazottnak érzik magukat.

Orbán már régen elveszített a kapcsolatát a valósággal, egy alternatív, általa gyártott világban él. Beteg ember, aki kezelésre szorul. De ez az ő magánügye. Nekünk az Orbán által egyre betegebbé tett országot kell meggyógyítanunk."

Mi lesz itt még kedden?

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.