Kivette a UPC a Hír TV-t az analóg csomagjából

Média
2017 február 06., 13:04
comments 397

Hétfőtől nem elérhető Simicska Lajos televíziója azoknál a UPC fogyasztóknál, akik csak az analóg alapcsomagra fizetnek elő. Hivatalos közlemény helyett a UPC oldalán elégedetlenkedő kommentekből, illetve az ezekre adott válaszokból derült ki ez az információ.

A UPC Magyarország oldal kezelője itt erősítette meg, hogy február 5-étől valóban nem része a Hír TV az alapcsomagnak, de a Digital Bronze, illetve Digital Gold csomagokban továbbra is elérhető marad. 

"Igen, a tegnapi nappal kivezetésre került analóg csatornakiosztásunkban a Hír Tv, erről érintett előfizetőinket egy korábbi számlalevélen tájékoztattuk. Az ÁSzF-ünkben foglaltak alapján, egy digitális tv csomaghoz három mediaeszközt tudunk biztosítani. Amennyiben ennél többet szeretnél, egy újabb digitális előfizetés szükséges."

– írták válaszul az egyik kommentelőnek, azaz a jelek szerint háztartások sora maradhat Kálmán Olga hamarosan induló műsora nélkül. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.