Azt hitte, szörnyen undorító dolgot talált a lekvárban, de végül kiderült, hogy nem

ÉLET
2017 február 07., 20:08

Troy Hawkins lekvárt szeretett volna enni. Hogy szendvicsbe, pirítósra, fagyira vagy csak úgy magában kiskanállal szerette volna elfogyasztani, az az ő dolga, de már sosem fog kiderülni. Lehet, hogy egyáltalán fel se töltötte volna az internetre, hogy vásárolt egy üveg lekvárt. De a lekvárosüveg kinyitásakor olyan látvány fogadta, amit, úgy érezte, nem tarthat magában.

link Forrás

Ezt találtam ebben a lekvárban, azt hiszitek, egy huszonegy dolláros utalvány majd elhallgattat?

– ez valószínűleg ez üzletvezetésnek szól, akik valószínűleg utalványt ajánlottak fel neki, miután bemutatta a boltban, hogy elnézést, de valami nagyon undorítót találtam ebben az üveg lekvárban. Az üzletvezetés a Facebookra is követte az elégedetlen vásárlót, és rögtön kommenteltek a képe alá, ami után történet pedig váratlan fordulatot vett:

„Helló, Troy, úgy tudom, a kollégám már felvette veled a kapcsolatot, mi is beszéltünk már a viszonteladónkkal. Tudnod kell, hogy mi nagyon komolyan vesszük az ilyesmit, a lekvárt alapos vizsgálatnak vetettük alá, így bizton állíthatjuk:

amit látsz, az nem egy használt óvszer!(!!!!!!!!!!!)

Hanem, ahogy a vizsgálat során kiderült, csak megszáradt lekvár.

[...] Sajnáljuk a kellemetlenséget, Troy, ez neked ugyanolyan rossz volt, mint nekünk. Már beszéltem az illetékes kollégákkal, akik a közeljövőben keresni fognak. Remélem, dűlőre jutunk.”

Minden jó, ha vége jó! (Mashable)