Ha lemaradtál a Harambe formájú Cheetosról, az arról készült screenshotot még megveheted

gazdaság
2017 február 07., 12:12
comments 58

Az internetet már csak olyan humoros népek lakják, hogy alig pár perccel azután, hogy százezer dollár közeli áron elkelt egy darab Cheetos Crunchy Flaming Hot rágcsa, ami nagyon hasonlított Harambéra, a tragikus körülmények között agyonlőtt gorillára, és máris megjelent az újabb sztárdarab, a

Harambét ábrázoló Cheetost ábrázoló screenshot,

amit rongyos tízezer dollárért is megvehet az, akinek nem volt százezer dollárja az eredetire. Gratulálunk! (H/t olvasónknak, Tamásnak. Ugyanitt jelezném, hogy a screenshotról készült screenshotomat már ezer dollárért is szívesen odaadom bárkinek.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.