Kanye West akkorát csalódott Trumpban, hogy minden tweetjét törölte a tárgyban

külföld
2017 február 07., 09:20
comments 49

Kanye West megértéssel, nyitottan fordult Donald Trump felé utóbbi elnökválasztási győzelme után. Decemberben, miközben Trump épp a kabinetjét kasztingolta, még a New York-i Trump-toronyban is találkoztak. Ezután írta azt Kanye a twitteren, hogy "fontosnak érzem, hogy legyen közvetlen kommunikációs csatornánk a jövendőbeli elnökkel, ha tényleg változást akarunk".

Donald Trump és Kanye West, a háttérben Jared Kushnerrel és Ivanka Trumppal a Trump toronyban, 2016. december 13-án.
photo_camera Trump, Kanye, a háttérben Jared Kushnerrel és Ivanka Trumppal a Trump toronyban, 2016. december 13-án. Drew Angerer/Getty Images

Arról is írt, hogy milyen témákban lehet hatással a leendő, illetve azóta már beiktatott elnökre. "Többek közt az iskolai zaklatások, a tanárok támogatása, az iskolai követelmények modernizálása és a Chicagói erőszak" - írta, de későbbi tweetjei alapján a multikulturalizmust is a megbeszélhető témák közé sorolta.

De hogy ez tényleg így volt, annak már nem nézhetünk utána.

Kanye most ugyanis Trump első két heti tevékenysége miatt érzett csalódottságában

törölte az összes trumpos tweetjét.

:-( (Via TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.