Dirk Gerkens idén befogná az RTL-t a TV2-vel

2017 február 8., szerda 13:05
76

Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója szerint „hamarosan, valamikor az idei évben” behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt

Gerkens erről egy szerdai sajtóeseményen az MTI-nek azt mondta: a 18 és 59 éves kor közöttiek körében a tavalyelőtti, közel 15 százalékos különbség mára a harmadára olvadt, ami az elmúlt tíz esztendő legjobb eredménye az általa vezetett médiacsoport számára.

A TV2-nek sosem volt ilyen erős műsorfelhozatala - jelentette ki Dirk Gerkens, megjegyezve, tavaly, három kábelcsatornájuk újrapozícionálásával és hét új indításával minden műfajt és nézői csoportot lefedő portfoliót építettek ki, belépve olyan erősen versengő piacra is, mint a sportcsatornáké.

Ezzel szerinte elérték, hogy a kereskedelmileg kiemelt korosztályban, egész napos nézettségben közel egyötödös a részesedésük a magyarországi piacon. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt