Dzsudzsák Balázs legszívesebben hazajönne

Dzsudzsák az Izland elleni 1-1-re végződött EB-csoportmeccs után. Fotó: AFP / BERTRAND LANGLOIS

A Nemzeti Sport (és az azon belül is intézménynek számító Sinkovics Gábor) készített interjút a legértékesebb magyar focistával, aki nehezen illeszkedett be a szaúdi al-Vahda csapatánál, de most már olyannyira formába lendült, hogy akár tovább is állna onnan.

A beszélgetésből egy részlet került fel a lap honlapjára, itt Dzsudzsák arról beszél, hogy nyáron valóban majdnem a berlini Hertha játékosa lett, de végül török klubja nem tudott megállapodni a németekkel, így nem dolgozhatott együtt Dárdai Pállal. Nem mondott még le arról, hogy újra valamelyik topbajnokságba szerződjön, de nem is ez a legfőbb álma már.

"Biztos meglepő lesz, amit mondok, de legszívesebben otthon futballoznék. Irigylem néhány korábbi csapattársamat, hollandokat, németeket, oroszokat, akik megtehetik, hogy otthon, a saját környezetükben léphetnek pályára hetente. Nekem ez hiányzik. Szívesen játszanék otthon egyszer" 

- mondja még az interjúban Dzsudzsák, aki mai napig lúdbőrös háttal nézi vissza a nyári EB magyar meccseit. (Nemzeti Sport)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.