Emlékszel még erre a képre? Ez történt velük azóta

ÉLET
2017 február 09., 19:47

Tavaly januárban bejárta a világsajtót a kép a csontig lefogyott nigériai kisfiúról, akit megitat egy dán önkéntes lány. A kisfiút a családja éheztette és hagyta magára, mert azt hitték róla, boszorkány. Csak a szerencsén múlott, hogy a szervezet, aminek a lány dolgozik még épp időben kórházba vitte és megmentette az életét.

A kisfiú ma már jól van, és az őt megmentő szervezet, a DINNødhjælp gyermekotthonában lakik olyan gyerekekkel, akiket a szüleik szintén azért dobtak el maguktól, mert azt hitték róluk, hogy boszorkányok. Láthatóan nagyon boldog, és nemrég kezdte az iskolát.

photo_camera DINNødhjælp

A kisfiút a szervezet Hope-nak keresztelte el, a megmentőjének neve pedig Anja Ringgren Lovén. Egy év elteltével, 2017 februárjában újra összeálltak és eljátszották a tavalyi fotót, amin egyikükre sem ismerni rá!

Persze nem csak a kép kedvéért álltak össze, Anja és Hope az elhíresült kép pillanatától kezdve közel állnak egymáshoz, amiről Anja Instagramján nap mint nap új bizonyítékokat találhatunk más vidámságokkal együtt. (
)