Ínycsiklandóan gusztustalan: itt a chizza, a KFC rántottcsirke-pizzája!

gasztronómia
2017 február 09., 12:05

„Nem lehet zsíros, ha le lett itatva szalvétával.” (prof. chef Benke László)

2015-ben a Fülöp-szigetek őrült meg tőle (Hogy ezért jött-e Duterte? Minden lehetséges.), majd Indiába vitték el, most pedig Szingapúrban dobták piacra a chizzát, azaz a csirkepizzát, ami egy Laci bácsi előtt tisztelgő pizza, tészta helyett rántott csirkével. Természetesen hawaii chizzáról van szó, ananásszal.

link Forrás

Hogy az Egyesült Államokba, pláne Európába mikor ér el – ha egyáltalán elér – ez az ínycsiklandozó gusztustalanság, azt még nem tudni. (AV Club)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.