Kádár Tamás a Dinamo Kijevhez igazolt

foci
2017 február 09., 11:48
comments 19
Az izlandi Johann Gudmundsson (b) és Kádár Tamás a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában játszott Izland - Magyarország mérkõzésen a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 18-án...MTI Fotó: Illyés Tibor
photo_camera Az izlandi Johann Gudmundsson (b) és Kádár Tamás a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában játszott Izland - Magyarország mérkõzésen a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 18-án...MTI Fotó: Illyés Tibor

A lengyel Lech Poznan és a magyar válogatott balhátvédje, a kalandfilmbe illő tetoválásairól és megalkuvást nem tűrő robotmunkájáról ismert, 26 éves Kádár Tamás az ukrán bajnok Dinamo Kijevhez szerződött. Erről a lengyel klub számolt be honlapján.  

2016 október 21., 08:19
Kádár Tamás =  a Magyar David Beckham

Végre nekünk is van stílusosan dögös focistánk. Úristen, micsoda téli szettet villantott a magyar trendszetter! Tudtad, hogy ennyire jól néz ki? Pedig hörcsögarcú, bénácska bábból kelt ki ez a csodás imágó!

link Forrás

Kádár 2015-ben szerződött Diósgyőrből Poznanba, és lett a válogatott meghatározó játékosa. A nyári EB-n a csapat egyik legfontosabb pillére volt. Az Index szerint a védő már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton is, és hamarosan csatlakozhat az ukrán csapat keretéhez. 

Az ukrán bajnok Dinamo ősszel még a Bajnokok Ligájában (BL) szerepelt, de kiesett onnan, jelenleg második a bajnokságban a Sahtar Donyeck mögött. Hátrányuk 13 pont, viszont még második helyen is marad sansza a csapatnak, hogy jövőre a BL-ben indulhasson. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.