Megszólalt a Púder műsorvezetője, és mindent elmagyarázott

media
2017 február 9., 19:44
comments 237

Egyetlen nap alatt söpörte le a magyar internetet Megyeri Csilla beköszönése, amit az Alföld Televízión futó Púder című műsor 55. részében hozott össze: 

A teljes adást azóta az Alföld Televízió letörölte a Youtuberól, a Borsnak sikerült telefonon elérnie Megyeri Csillát. A debreceni tévés évek óta vezet műsort, a Youtube-ra is az elmúlt évek adásai kerültek fel mostanában. 

A lapnak elmondta, hogy jól bírja a kritikákat, szerinte aki színpadon van, azt kritizálják, ezzel jár ez. Elmondta azt is, hogy a Púdert mindig élőben veszik fel, sosem vágják, ezért előfordulhatnak hasonló esetek: 

"Ha hülyeséget mondok benne, az is benne marad, előfordul, és ezt is bevállalom. Van, hogy az embernek rossz napja van, és elszólja magát. Istenem, emberek vagyunk. A neten ma szárnyra kelt részek két-három éves műsorok."

Megyeri azt is elmondta, hogy Havas Henrik épp most próbálja meg felkarolni. Az ismert műsorvezető nemrég Debrecenben járt, készített is interjút a nővel, majd megdicsérte, hogy ügyes. 

Elmondta azt is, hogy az internetre ma kikerült részletek a műsorból így kiragadva félreérthetőek voltak: 

"Rusnya nők? Ez a műsor vendégének, a doktornőnek a megjegyzése volt, hogy erről is beszélhetnénk. Szakmai szemmel akart erről beszélni, így került a felkonfba. A másikban a kislány, aki ott ül az anyukájával, a szomszédom. És nem őt bazári majmozom le, hanem azokat a külföldi produkciókat, ahol a gyerekeket felöltöztetik, kifestik és színpadra küldik, hogy "Menjél kislányom, te vagy a legszebb". Igen, azt mondtam, sosem volt még gyerekem. Azt kellett volna, nincs gyerekem. Ezt ki kellett volna vágni, nyilván. De mondom, semmit nem vágunk, ezt vállalom. Eddig ez nem volt gond, most, hogy felkerült, már igen. "

A Bors újságírójának elmondta még, hogy Gábor Zsazsa nyomán a lényeg, hogy beszéljenek az emberről, a negatív reklám is reklám.

"Itt van a Drágám add az életed. Megnyertük, kétszer is a párommal, Zsoltival. Mégse hívott fel senki, hogy gratuláljon, vagy cikket írjon róla. Uh, nyertetek álomutat? Nyertetek egy milliót? Senki nem kérdezett. A másik oldalról meg igen, valahol égő is ez. De eszembe jutott Havas Henrik egyik mondata: valamit ki kell találni, ami által felkapnak. Úgy látszik, ki se kellett találnom."

- mondta el Megyeri, aki még hozzátette: 

"Jól bírom az építő kritikát, de nem mindenkitől. Havastól igen, meg a párom, kollégáim, szakmabeliek és anyukám. Mindenki másra tojok." 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt