Rózsaszirmokkal hintett, gyertyafényes élményutazással várja a Valentin-napi szerelmeseket a felcsúti kisvasút

szerelem
2017 február 9., 14:07
comments 162

A hivatalosan Vál-völgyi kisvasút néven futó, az egész világon csak felcsúti vasútként emlegetett Orbán-közeli látványosság honlapját év közben is érdemes lapozgatni, ha az ember frissítő 3D-s sétára vágyik az alcsútdobozi arborétum szomszédságában, vagy helyet foglalna az egyébként többnyire üres kocsikkal közlekedő szerelvények valamelyikén.   

Ünnepek idején viszont különleges ajánlattal kedveskedik a szerencséseknek a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány, azaz Mészáros Lőrinc.   

Karácsonykor csokival és lurkókkal töltötték meg a járgányokat, Valentin nap alkalmából pedig gyertyafényes romi járatok indulnak Felcsút vasútállomásról az Puskás Akadémia és az arborétum irányába. 4500 forintért egy napra te és párod is belekóstolhatsz a felcsúti milliárdosok aranyéletébe, a vasúton

hűtött pezsgő, földieper, lágy élőzene, és romantikus vacsora várja a szerelmeseket,

akiknek egy wellness-hétvégére is esélyük nyílik a vonattombolán, természetesen a frissen bekebelezett Hunguest Hotels egyik szállodájában. 

A menü is olyan, hogy a söjtöri döbrögik is megnyalnák utána mind a tíz ujjukat: dijoni csirkemellcsíkok ("tavaszi szerelem") után baconba bújtatott erdei gombamártásban tocsogó szűzérmét, és "érzéki csábításként" házi málnás csokitortát szolgálnak fel. 

Felhívom a szerelmes olvasóink figyelmét, hogy a jegyek száma véges, jegyek a Puskás Akadémia 1-es jegypénztárában, a Felcsúti állomáson és az arborétum bejáratánál kaphatóak, érdemes telefonon foglalni. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt