Újra működik a Moszkva téri óra

Budapest
2017 február 09., 18:42
comments 111

Majd meglátja, eljön az életben az az óra, amikor a mi fáradt szemünk már csak egyetlen fényt tűr meg, azt, amit egy ilyen szép éj formál és szűr át a homályon, s amikor a fülünkkel csak azt a muzsikát élvezzük, amelyet a holdvilág a csend fonákján játszik.  (Marcel Proust - Az eltűnt idő nyomában) 

Ha valakinek nem lenne elég a 444-en futó Moszkva téri óra, Kasnyik Márton kollégám fotója alapján jelenleg épp az igazi óra is működik.

Igaz, ma csapadékos volt az idő, ki tudja, meddig fogja most húzni a hányatott sorsú óra. Ha valami csoda folytán lemaradtál volna az óra eddigi kálváriájáról, itt megtalálhat minden vonatkozó cikket

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.