Vezeték nélküli töltővel jöhet a következő iPhone az iparági pletykák szerint

TECH
2017 február 09., 20:04
comments 97

Legalábbis erről pletykálnak a hasonló iparági pletykákra szakosodott blogok: a MacRumors jutott hozzá egy feljegyzéshez, amit egy Apple-közeli elemző írt és ami szerint idén megjelenő három modell már vezeték nélküli töltéssel jelenik majd meg. 

Az Apple az okosóráját már hasonló töltővel árulja, és a technológia androidos eszközkénél már több éve elérhető, szóval annyira nem tűnik légbőlkapottnak a dolog. Igaz, tavalyi cikkek meg arról szóltak, hogy az Apple olyan vezeték nélküli töltőt szeretne, ami képes a távolból is tölteni az eszközt. Persze nem nagyon távolból, de mondjuk egy pár méteres távolságból, ami abban segítene, hogy ne kelljen közvetlenül a töltő közelébe rakni a telefont töltés közben. 

A pletykák amúgy három új dizájnról is szólnak, megmaradva a 4,7 és az 5,5 inches jelenlegi modellek mellett, illetve ezek mellé behúzva egy felsőkategóriás 5,8 inches OLED kijelzős modellt is. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.