Bealudtak a kínai hivatalnokok, amikor meg akarták tanítani nekik, hogyan lehetnének motiváltabbak

külföld
2017 február 10., 07:31

A kínai Hupej tartományban megbüntettek hat hivatalnokot, mert bealudtak egy értekezleten. 

Az eset külön felháborította a főnökeiket, mert az előadás pont arról szólt volna, hogyan lehet motiválni a lusta hivatalnokokat.

Az alvó hivatalnokokról készült képek elrettentésül gyorsan bejárták az állami médiát, mivel Hszi Csin-ping elnök egy ideje pont azért kampányol , hogy visszaszorítsa a korrupciót és a kötelességszegéseket.

A Kínai Kommunista Párt xiangyangi szervezete büntetésből kiadta a bealvó középvezetők neveit, akiket írásbeli önkritikára és nyilvános bocsánatkérésre köteleztek. (Global News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.