A röplabda is kaphat egy szeletet a TAO-pénzekből

sport
2017 február 10., 08:41
comments 111

A röplabda is bekerülhet a társaságiadó-kedvezményezett (TAO) sportágak közé, erről a Magyar Röplabda Szövetség főtitkára beszélt az M4-en. Ludvig Zsolt a Sportreggeli című műsorában elmondta, hogy a Szabó Tünde sportért felelős államtitkártól kapott ígéret szerint a röplabda 2017 második félévében, de legkésőbb az év utolsó negyedévében csatlakozhat, 2018-tól pedig már teljes értékű tagja lehet a TAO-s családnak. Ennek jelenleg öt sportág - a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a vízilabda és a jégkorong - a tagja.

Ludvig Zsolt beszámolt arról is, hogy megállapodtak a Magyar Diáksport Szövetséggel arról, hogy a kerettantervben a röplabda is egyike lehet azoknak az alternatív sportágaknak, amelyeket a diákok a délutáni testnevelésórákon választhatnak, így több fiatal ismerkedhet meg a sportág alapjaival. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.