A Fantom visszatér: Tállai András a múlt heti bujkálás után most biztosra ment, és kivételesen ki sem írta előre a hétvégi programját

2017 február 11., szombat 15:24
140

A mezőkövesdi Ernst Stavro Blofeld visszatért! Illetve pont hogy nem, hanem még nagyobbat rejtőzködött, mint eddig.

Tállai András országgyűlési képviselőt, parlamenti és adóügyekért felelős államtitkárt, miniszterhelyettest és klubelnököt (aki a jelek szerint még főszerkesztő is) a kollégáim a múlt héten egy hivatalos programján akarták kérdezni a vagyonnyilatkozatáról. De amikor Tállai emberei rájöttek, hogy újságírók várnak a NAV-vezérre, heves telefonálás kezdődött, majd kiderült: Tállai programját egyszerűen, szó nélkül, gyorsan lefújták.

Ki ez, Tállai András álruhában vagy a SPECTRE rejtőzködő vezére? Talán mindkettő!

Persze nem jöhet mindig minden össze, talán a jövő héten utol tudjuk érni – gondolhattuk volna. Egy frászt, vagyis pontosabban: egy faszt!

Tállai András ugyanis annak ellenére, hogy az előző hetekben mindig kiírta a Facebook-oldalára a hivatalos választókerületi programjait (január 3., január 9., január 16., január 25., január 30.), most inkább egész héten hallgatott.

A Fantom ezúttal megint kicsúszott a nyilvánosság markából!

Pedig a Kárpát-medencei Dr. No (Fidesz-KDNP) megint sűrű programot szervezett le szombatra, sok-sok nagyon fontos dolgot kellett elintéznie az ónodi böllérversenytől a bükkaranyosi télűző mulatságon át a Tőzsér Csaba bükkaranyosi pálinkafőzdéjében tett üzemlátogatásig. Ezekről szombat délután mintegy meglepetésként számolt be utólag:

Nem csoda, ha miközben féltucatnyi állást tölt be, és még hétvégén is gürcöl, mint az állat, nincs ereje még a sajtónak is magyarázni.

Az ilyen és ehhez hasonló trükkökről itt van egy friss cikkünk:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt