Egy halálos balesetet okozó szabálytalan előzés szemtanúit keresik

bűnügy
2017 február 11., 18:46
comments 106

Péntek délelőtt 10:40-kor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 84-es számú főúton, Nagycenk és Kópháza között, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két kocsi. A balesetben két ember sérült meg, az egyikük olyan súlyosan, hogy kórházba szállítás közben meghalt.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A helyszínelésen felmerült a gyanú, hogy a két autó ütközését az okozhatta, hogy egy harmadik kocsi szabálytalanul előzött, így a balesetet szenvedő két másik autót kitérésre, fékezésre kényszerítette. A baleset feltételezett okozója a helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyta.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrség ezért azt kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a közelben észlelt egy sötét színű, szabálytalanul közlekedő autót, az keresse őket a megadott elérhetőségeken.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.