23 ezer aláírást gyűjtött össze az LMP az olimpiáról szóló népszavazáshoz

politika
2017 február 12., 13:50
comments 331

Vasárnap adta át Csárdi Antal, az LMP fővárosi képviselője és Ferenczi István országos elnökségi tag a Momentum Mozgalom két tagjának, Bene Viktornak és Béni Kornélnak azt a 23 ezer aláírást, amit a párt aktivistái az utóbbi hetekben gyűjtöttek Budapesten.

photo_camera (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

A Momentum legutóbbi, pár nappal ezelőtti bejelentése szerint 110 ezer aláírásnál tartottak, most ehhez jött még hozzá 23 ezer. Hivatalosan 138 ezer aláírás kell ahhoz, hogy népszavazást lehessen kezdeményezni a budapesti olimpiarendezésről, de a Momentum 180-200 ezer aláírást tervez összegyűjteni, hogy biztosra menjenek. Erre még öt napjuk maradt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.