A PÚDER műsorvezetője elmagyarázta, mire gondolt, amikor a „rusnyább” nőtársairól beszélt

Média
2017 február 13., 11:05
comments 289

A rusnyázó műsorvezetőként ismertté vált Megyeri Csilla hétfőn a TV2 reggeli műsorában elnézést kért, amiért az egyik műsorát ezzel vezette fel:

link Forrás

„Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!”

Megyeri Csilla most azt mondta, „valóban egy nyers, egy erős szót használtam. Valóban nem gondoltam át, és elnézést kérek azoktól a hölgyektől, akik ezt magukra vették”. Elmondta, hogy az adásban azokról a sztereotípiákról volt szó, amelyek szerint „ha egy nő szép, az már csak buta lehet”. A legendássá vált műsort egyébként pár órával azután, hogy elkezdett terjedni, letörölték a csatortájukról.  

Megyeri Csilla érti, hogy azért kapott támadásokat, mert félreérthető volt, amit mondott, majd hozzátette, hogy „nyilván csak az követ el hibákat, aki dolgozik, és egyáltalán csinál valamit, tehát aki nem, az nem”.

link Forrás

Elmondta, hogy a „rusnya” szóval csak nyomatékosítani akart, de úgy gondolja, hogy amikor arról beszélt, hogy „rusnyább társaink”, akkor ezzel nem helyezte fölébe magát másoknak, 

inkább oda akarta sorolni magát, csak nem úgy jött le. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.