Elfogták a román kamionsofőrt, aki elütötte az intézkedő rendőrnőt és két másik embert

bűnügy
2017 február 13., 20:09
comments 121

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán közúti baleset okozása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 47 éves román állampolgár ellen.

Reggel 8:55-kor az M5-ös autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, Gyál külterületén egy kamion és két autó ütközött össze. A balesetben egy szolgálatban lévő rendőrnő meghalt, és két ember (az egyikük szintén hivatásos rendőr) az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült. Őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Rendőrök helyszínelnek összetört autóknál az M5-ös autópálya 23. kilométerénél, ahol két kocsi és egy kamion ütközött össze (Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)
photo_camera Rendőrök helyszínelnek összetört autóknál az M5-ös autópálya 23. kilométerénél, ahol két kocsi és egy kamion ütközött össze (Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

A rendőrök a kamion vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, a további eljárást szakértők bevonásával folytatja az eljáró hatóság. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.