Szolgálatteljesítés közben meghalt egy 23 éves rendőrnő

baleset
2017 február 13., 17:26
comments 188

A belügyminiszter a szolgálat halottjává nyilvánította, és előléptette törzsőrmesterré Menus Anikó őrmestert, a Készenléti Rendőrség járőrét, aki reggel, szolgálatteljesítés közben, Gyál közelében, az M5-ös autópályán egy közlekedési balesetben meghalt.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Menus Anikó 1993. november 26-án született Pásztón. 2015. szeptember 1-én próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség határrendészeti igazgatóságának állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba, majd tavaly szeptember 1-től a nyugat-magyarországi határrendészeti igazgatóság határvadász mélységi ellenőrzési osztályán lett járőr – írja a police.hu.

A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pesti Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rendőrnő az M5-ös autópályán reggel történt halálos baleset áldozata. A két sérült egyike is rendőr.

Rendőrök helyszínelnek összetört autóknál az M5-ös autópálya 23. kilométerénél, ahol két kocsi és egy kamion ütközött össze (Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)
photo_camera Rendőrök helyszínelnek összetört gépjármûveknél az M5-ös autópálya 23. kilométerénél, ahol két kocsi és egy kamion ütközött össze (Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

Két kocsi és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A hirpress.hu szerint a rendőrnő egy sofőrt akart igazoltatni, amikor a kamion beléjük rohant, elsodorva az autót és a rendőrnőt is.

Update: a kamionost néhány órán belül elfogták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.