Újra lesznek meztelen nők a Playboyban

media
2017 február 13., 21:51
comments 93

Ezt Cooper Hefner, a Playboy-alapító Hugh Hefner fia, a magazin ügyvezető kiadója jelentette be a Twitteren:

link Forrás

Pedig 2015 októberében jelentették be, hogy nem lesz több meztelen test a magazinban, és egy éve jött ki az első megújult szám.

De most ifj. Hefner, aki a nem túl sikeres új Playboy ötletét eleve ellenezte, bejelentette, hogy újra lesznek meztelen nők a 63 éves Playboyban – ami férfi magazin volt és marad (de a „szórakozás férfiaknak” szlogent eltüntetik) –, és kampányt is indítanak Naked Is Normal, azaz a meztelenség normális címmel.

A márciusi számban már lesz meztelen mell és fenék, de nem teljes meztelenség, ami korábban jellemző volt. Szóval félig maradt az új, de félig visszatér a régi Playboy is. (New York Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.