"Maradj rajta Jani, bazmeg!" - drámai katasztrófafilm került elő a Tiszacsegén elszabadult kompról

2017 február 14., kedd 10:23
352

Hétfőn sodorta el a jeges ár és vitte 500 méteren keresztül magával a Tiszacsege és Ároktő között közlekedő kompot a csegei oldalon, az éjjeliőr Janival a fedélzeten. A gép szétszakította a vastag drótköteleket, a nagy jégzajlás közepette pedig valós para volt, hogy egy nagyobb jégmozgás megroppantja a kompot. Janit végül helikopterrel mentették ki a fedélzetről.

Az ATV kamerája testközelből mutatja be a drámai jelenetsort, a szakadás pillanatától Jani személyes drámáján a mentésig. A legizgalmasabb másodpercek Jani vívódását örökítik meg a rámpán, amint próbál jó döntést hozni ugrás és maradás között, úgyhogy végül a köztes megoldást, a csücsülést választja. A szárazföldi jóakarók jobban tudják nála, mit kéne tenni, és hiába hallgat a jó szóra, a végén még őt basszák le, hogy "de buta vagy, bazmeg". 

Az eset után kérdésre felelve elmondja azt is, hogy csak meg akarták erősíteni a kötelet, amikor a baj történt. Nagyon megijedt, borzalmas élmény volt, mondta Jani, aki most helikopterezett életében először, pedig nagyon nem szerette volna kipróbálni. (ATV)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt