"Maradj rajta Jani, bazmeg!" - drámai katasztrófafilm került elő a Tiszacsegén elszabadult kompról

dráma
2017 február 14., 10:23
comments 351
link Forrás

Hétfőn sodorta el a jeges ár és vitte 500 méteren keresztül magával a Tiszacsege és Ároktő között közlekedő kompot a csegei oldalon, az éjjeliőr Janival a fedélzeten. A gép szétszakította a vastag drótköteleket, a nagy jégzajlás közepette pedig valós para volt, hogy egy nagyobb jégmozgás megroppantja a kompot. Janit végül helikopterrel mentették ki a fedélzetről.

Az ATV kamerája testközelből mutatja be a drámai jelenetsort, a szakadás pillanatától Jani személyes drámáján a mentésig. A legizgalmasabb másodpercek Jani vívódását örökítik meg a rámpán, amint próbál jó döntést hozni ugrás és maradás között, úgyhogy végül a köztes megoldást, a csücsülést választja. A szárazföldi jóakarók jobban tudják nála, mit kéne tenni, és hiába hallgat a jó szóra, a végén még őt basszák le, hogy "de buta vagy, bazmeg". 

Az eset után kérdésre felelve elmondja azt is, hogy csak meg akarták erősíteni a kötelet, amikor a baj történt. Nagyon megijedt, borzalmas élmény volt, mondta Jani, aki most helikopterezett életében először, pedig nagyon nem szerette volna kipróbálni. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.