Találtak egy csomó drogot Szombathelyen meg Budapesten

Hétfőn hajnali fél kettőkor leintettek a rendőrök egy autót az M86-os autóúton, Szombathely határában. Akkor már ott várakozott az út mellett a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is, ugyanis a Vas megyei nyomozók azt az információt kapták, hogy az autóban drogot szállítanak majd.

Az autó megállításakor úgy tűnt, hogy az autóban ülők is drogot fogyasztottak.

A TEK-esek el is fogták az autóban ülőket: a 21 éves K. Barbarát, a sofőrt és a 25 éves V. Gergőt.

Az autó átkutatásakor pedig több mint 300 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

A lakásban talált tabletták. (police.hu)

Az elfogottak szombathelyi lakásán is házkutatást tartottak, és nyolcvankét darab Ecstasy tabletta, valamint a kábítószer terjesztéséhez használt eszközök kerültek elő.

Közben a Vas megyei nyomozók egy budapesti lakást is átkutattak, ugyanis kiderült, hogy a szombathelyiek egy budapesti dílertől vehették a drogot. A 23 éves budapesti M. Gergő lakásán több mint négyszáz gramm kábítószergyanús anyagot és Ecstasy tablettákat foglaltak le.

K. Barbarát később szabadon engedték, és ellene csak drog birtoklása miatt indul eljárás, V. Gerő és M. Gergő viszont zárkában várja a jövőt, ellenük a birtoklás mellett a kábítószer-kereskedelem is szerepel a vádak között. (Police.hu)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.