Visszatér a legendás Nokia 3310

2017 február 14., kedd 9:05
247

Két hét múlva, február 27-én kezdődik a Mobile World Congress, az év legjelentősebb mobilkonferenciája Barcelonában, és az International Business Times szerint a HDM Global kötelékébe tartozó Nokia négy új modelt tervez bemutatni a nagyközönség előtt.

A Nokia 6-ról Kínában már lerántották a leplet, de a világ többi táján a hivatalos bemutató még várat magára, egészen február végéig - az 5,5 ujjnyi átmerőjű, HD 1080p-s kijelzővel érkező modell ára 250 euró körül mozog majd, de érkezik az 5-ös és a 3-as számozású modell is az alacsonyabb kategóriák vásárlóinak.

Viszont ami igazán nagy hír: a HMD Global arra készül, hogy új formában ismét piacra dobja a 2000-es évek elejének klasszikus modelljét, minden idők egyik legsikeresebb és legelterjedtebb mobiltelefonját, az elnyűhetetlen 3310-est. 

A nagyon fiatalok kedvéért a 3310-esről annyit érdemes tudni, hogy ez volt az első, tényleg tömegesen vásárolt mobiltelefon, sokmillió embernek az első hordozható készüléke, világszerte több mint 100 millió darabot adtak el a típusból. 

Az új verzióról egyelőre semmi információ nem szivárgott ki, annyit tudni róla, hogy ára 60 euró, azaz 18 ezer forint körül alakul majd. Snake az biztos lesz benne. Ha valaki egyébként használ még ilyet, küldjön róla mindent ide. (International Business Times)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt