Azt hitte a miskolci biztonsági őr, hogy a kollégája pisált a porta elé, ezért úgy oldalba rúgta, hogy a társa majdnem belehalt

2017 február 15., szerda 8:20
130

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a B.A.Z. Megyei Főügyészség egy 29 éves miskolci biztonsági őr ellen.

A vádlott 2016 októberében a nappali szolgálata végén észrevette, hogy valaki a porta épülete elé vizelt. Úgy gondolta, hogy az őt váltó éjszakás kollégája volt. Bement az épületbe és számon is kérte az éjjeli műszakra készülő őrt. Miután a kolléga tagadta, hogy ő használta vécének az épület falát, a vádlott dühbe gurult, és a széken ülő férfit úgy oldalba rúgta, hogy az leesett a székről. A földön fekvő kollégát otthagyva az őr távozott. 

A megrúgott éjjeli őr két bordája eltört és légmell alakult ki. Kollégái hívták ki a mentőket, az életveszélyes sérülés miatt azzonnal kórházba szállították a férfit.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt