C-vitaminnal kezelte a daganatos betegeket a magát rákkutatónak valló mosonmagyaróvári állatorvos

2017 február 15., szerda 6:28
176

D. Tamás 1964-ben szerezte meg állatorvosi diplomáját, de ez nem tartotta vissza attól, hogy öt éven át játssza rákkutató professzort Mosonmagyaróváron. Azt híresztelte magáról, hogy különleges teakeveréket fejlesztett ki, ami legyőzi a rákot.

D. a hozzá forduló, az életükért küzdő daganatos betegeket folyadékbeviteli tanácsokkal látta el, és mega dózisú C-vitamin-injekciók beadását javasolta. Ehhez adatlapot töltetett ki a betegekkel, amin a személyes adatok mellett a tumoruk típusára és stádiumára vonatkozó kérdéseket is tartalmazott. D. az adatlapok alapján maga határozta meg, hogy mennyi C-vitamint kell beadni a betegeknek, majd az injekciókat D. utasításai szerint, általában heti 3-5 alkalommal a betegek lakásán három ápolónő adta be.

D. Tamás a Mosonmagyaróvári Járásbíróságon kuruzslás miatt ül a vádlottak padján, szerdán tanúkat hallgatnak meg az ügyében. (Blikk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt