C-vitaminnal kezelte a daganatos betegeket a magát rákkutatónak valló mosonmagyaróvári állatorvos

bűnügy
2017 február 15., 06:28
comments 173

D. Tamás 1964-ben szerezte meg állatorvosi diplomáját, de ez nem tartotta vissza attól, hogy öt éven át játssza rákkutató professzort Mosonmagyaróváron. Azt híresztelte magáról, hogy különleges teakeveréket fejlesztett ki, ami legyőzi a rákot.

D. a hozzá forduló, az életükért küzdő daganatos betegeket folyadékbeviteli tanácsokkal látta el, és mega dózisú C-vitamin-injekciók beadását javasolta. Ehhez adatlapot töltetett ki a betegekkel, amin a személyes adatok mellett a tumoruk típusára és stádiumára vonatkozó kérdéseket is tartalmazott. D. az adatlapok alapján maga határozta meg, hogy mennyi C-vitamint kell beadni a betegeknek, majd az injekciókat D. utasításai szerint, általában heti 3-5 alkalommal a betegek lakásán három ápolónő adta be.

D. Tamás a Mosonmagyaróvári Járásbíróságon kuruzslás miatt ül a vádlottak padján, szerdán tanúkat hallgatnak meg az ügyében. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.