Ennél nem lehet nemzetközibb egy budapesti csalás: egy bolgár férfi belarusz rubellel vert át egy svájci nőt

bűnügy
2017 február 15., 07:39
comments 44

Egy 21 éves svájci nő budapesti szilveszterét rontotta el egy 51 éves bolgár. A nőhöz a belvárosban, a Kecskeméti utcában lépett oda Todorov, és a hivatalosnál kedvezőbb áron kínált neki forintot. A nő belement, de Todorov a forint közé fehérorosz rubelt is belekevert. Ezzel elég rosszul járt a svájci, mert egy forint 65 rubelt ér. Aztán mielőtt a nő észrevette volna a trükköt, Todorov egyszerűen elszaladt.

A rendőrök a kamerafelvételeken beazonosították a férfit, akit február 13-án felismertek és elfogtak a Blaha Lujza téri buszmegállóban. Kiderült, hogy a bolgár már tavaly novemberében is trükközött egy kispesti bevásárlóközpont valutaváltója előtt.

A rendőrségi videó alapján volt nála jópár ezres mellett 13 darab 20 ezres is, nem mehetett rosszul az üzlet.

(police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.