Feladja a politikát Drotár Adrienn

POLITIKA
2017 február 15., 07:49
comments 358

Drotár Adrienn néhány napja tűnt fel az országos politikában, mikor bejárta a magyar sajtót a Hajdúszoboszló Televíziónak adott interjúja, amit a Magyar Gazdák és Polgárok Pártja politikusaként adott.

Most azonban megjelent a Borsban, hogy Drotár a gyors sikerek ellenére úgy döntött, visszavonul a politikai életből, és kilép a Magyar Gazdák és Polgárok Pártjából is. Azért teszi ezt, mert nem tetszett neki, hogy sokan élcelődtek az interjújának félresikerült mondatain.

Ezt mondta a Borsnak:

„Névtelenül, arctalanul gyalázkodtak velem szemben, undorító megjegyzéseket tettek, pedig nem is ismernek. A párt eddig csak nekem került pénzbe és időbe, nem pénzkereseti célból léptem volna politikai pályára. Van vállalkozásom, nem ebből akarok megélni. Úgy gondoltam, ha van rá esély, hogy segítsek embertársaimon, akkor ezért a pártban tudok tenni valamit. Jó szándékkal kezdtem el.”

link Forrás

A teljes interjú itt tekinthető meg:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.