A rendőrség keresi a férfit, aki felborította a Momentum standját a Blaha Lujza téri aluljáróban

bűnügy
2017 február 16., 21:35
comments 276
link Forrás

Szerdán az egyik aktivista számolt be arról, hogy csütörtök dél körül a Blaha Lujza tér aluljárójában odament egy részeg férfi olimpiaellenes aláírásgyűjtő pultjukhoz, hogy alá akar írni. Oda is adta a lakcímkártyáját, de mikor kiderült, hogy nem írhat alá, mert nem budapesti, nem akarta megérteni.

Mivel nem tudtak vele mit kezdeni, azzal akarták lerázni, hogy írja alá a lap alján, még az adatait sem töltötték ki. Mivel a férfi a neve helyett azt kezte el írni, hogy „A KURVA ANYÁ...”, ki akarták rántani a papírt a kezéből, de nem engedte, így az aláírásgyűjtő ív elszakadt. A dulakodás közben a férfi felborította a pultot, majd a VII. kerület irányába elmenekült az helyszínről. 

Az elkövetőről a térfigyelő kamerák felvételt készítettek. A VIII. kerületi rendőrök most garázdaság miatt keresik. Aki felismeri, jelentkezzen a rendőrség honlapján megadott elérhetőségeken. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.