Mindenki többet ajánlott a Figyelőért, mégis az a cég vihette, ami rögtön továbbadta Schmidt Máriának

Média
2017 február 16., 07:22
comments 93

A HVG-nek adott interjút a Figyelő korábbi tulajdonosa, Varga Miklós, aki elmondta, hogy a csőd pillanata előtt vette kezébe a lap eladását a felszámolóbiztos. Aki nem más volt egyébként mint Börcsök Sándor, akiről a Direkt36 írta meg, hogy 

több mint jó viszonyt ápol Seszták Miklós miniszterrel.

Ezután nem meglepő Varga kijelentése arról, hogy

az eladás végére egyetlen szakmai befektető sem maradt a színen. Egyértelműen látszott, hogy a hatalom miatt vinnék a lapot.

Ennek ellenére, vagy éppen ezért vihette az a cég a lapot, ami aztán rögtön továbbadta azt Schmidt Máriának. Varga szerint

pedig minden más ajánlattevő többet fizetett volna a Figyelőért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.