A fideszes sajtó nem sieti el a tudósítást a 266 ezer aláírásról

POLITIKA
2017 február 17., 13:10

Ugyan mind a politikai vonatkozása, mind az olvasói érdeklődés alapján messze a péntek legfontosabb hazai eseménye, hogy a Momentum Mozgalom a szükséges 138 ezer aláírás helyett több mint 266 ezer aláírást gyűjtött össze a budapesti olimpiáról szóló népszavazás kiírásához, ez az információ valahogy nem fért be a kormányközeli sajtó legnagyobb lapjaira.

Ezek az állapotok a 14.03-as állapotot tükrözik, miközben a Momentum bejelentése 13.30-kor történt, ami azóta az összes nem kézivezérelt sajtó felületére kifért. 

Update: Az Origó azóta beszámolt a fejleményekről :DDDD

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.