Kovács Kovi István mindeközben kommentben kesereg Sváby Andrásnak, hogy a " geci" szó bevonult a köznyelvbe

media
2017 február 17., 15:02
comments 92
link Forrás

A képernyőre, vagyis az ATV-be visszatérő Sváby András interjút adott az Indexnek, amiben sok más mellett olyanokat mondott, hogy

Mindenki olvassa a kommenteket. Egyszer rágugliztam a nevemre úgy, hogy az anyabaszótól a geciládáig mindenféle csúnya szóval összepárosítottam. Volt találat mindegyikre.

meg hogy

Milyen érdekes, hogy a visszatérésem kapcsán két, a politikai paletta ellentétes végén található internetes lap is igazán geci cikket írt, amit erre az interjúra hegyezett ki. Lehet, hogy el kellene már engedni.

Sváby a cikket csütörtökön kilinkelte a Facebook-oldalára, pénteken pedig érkezett a zseniális mestertroll és híres pornóproducer-rendező Kovács Kovi a következő hozzászólással:

Levetett faszkalappal tisztelgünk a Mester előtt!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.