Norbi tévétornát csinál az ATV-re és ezt Hajdú Péternek mondta el először

tévé
2017 február 17., 08:07
comments 193

Az origo információi szerint nagy bejelentést tesz Norbi a Frizbi következő adábásában. (A lap múlt időben ír a bejelentésről, de az adást csak vasárnap tűzik műsorra.)

Schobert Norbert azt árulja el Hajdú Péter műsorvezetőnek, hogy 

"Március elsejével elindítjuk az ATV-n a tévétornát, amit naponta az esti főműsoridőben ad majd a csatorna."  

A tévétornát 1975-ben tűzte műsorára az MTV, sokáig Schmitt Pál felesége és gyermekei mutatták be a gyakorlatokat, a címe a műsornak a rendszerváltás előtt az volt, hogy Idősebbek is elkezdhetik.

link Forrás

Az ATV-n futó új tévétornának más lesz a címe. Az, hogy

"TV torna Norbival és Rékával".

Az Origo ugyan azt írta, hogy a címe az lesz, hogy

Magyarország erősödik,

ami a kormány aktuális propagandakmapányának a szlogenje is. Cikkünk megjelenése után azonban Norbi, Réka és a Frizbi sajtófőnöke jelezte szerkesztőségünknek, hogy ez csak egy vicc volt, ami a műsorban elhangzott ugyan, de igazából nem ez lesz a műsor címe. A félreértésért az Origo helyett is olvasóink elnézését kérjük.  (origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.