Részletes vallomást tett a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja

bűnügy
2017 február 17., 10:19

Szerdán és csütörtökön, két napon át tett részletes vallomást a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja, számolt be a fejleményről védője, Brunner Tamás. Az ügyvéd azt már nem árulta el, hogy a vallomás

beismerő volt-e.

Mint mondta, védence meghallgatása hétfőn is folytatódik, utána várhatóan a Központi Nyomozó Főügyészség maga fog tájékoztatást adni a vallomás lényegéről, irányáról.

A szeptember 24-i robbantás gyanúsítottját október 19-én, Keszthelyen fogták el. Azóta kitartóan tagadta, hogy ő volna az elkövető, védője pedig antropológus szakértő bevonásával igyekezett cáfolni, hogy a helyszínen készült térfigyelő kamerás felvételek védencét ábrázolnák. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.