Kövér László idegen erőktől félti a nemi identitását

belföld
2017 február 18., 20:11
comments 240

A híradó.hu riportere a XXI. (huszonegyedik) Csángó bálon járt szombat este a fővárosban, ahol Kövér Lászlóval beszélgetett a csángó magyarokról, az identitásról, szabadságról, geopolitikai helyzetről, arról, hogy az idegen erők betörnek és elfoglalják Európát, szóval csak a szokásos.

Az identitás olyan, mint a szabadság, senkinek nem lesz több belőle, ha elveszi a másét 

– bölcselkedett az Országgyülés elnöke.

Felidézte, hogy amikor Erdélyben járt a hétfalusi csángóknál, úgy vette észre,

napjainkban minden európai embert fenyeget az a veszély, hogy hontalanná válik európai szülőföldjén

akkor is, ha erről "sok európai polgártársunk" nem akar tudomást venni. 

A beszélgetés nagyjából a kormánypropaganda további elrizsázásáról szól, de van benne egy teljesen értelmetlen és emiatt elég vicces részlet, amikor Kövér László megpróbálja valahogy mondatba foglalni a "nemi identitás" kifejezést.

Azok után, hogy elmondta, “szép új világunkban” egy idegen uralom, idegen érdek alá először a tudatát szállja meg annak a csoportnak, amit le akar igázni, a szavak ebben a sorrendben jöttek ki a száján:

„Azért éri például célzatos támadás napjainkban az európai emberek – németek és franciák, olaszok és svédek, románok és magyarok – nemzeti önazonosságát, próbálják gyengíteni vallási kapaszkodóikat, 

próbálják szétzilálni a családi kötődéseiket, feszegetik manapság már a nemi identitásuk határait is, 

mert a XXI. századi nagy geopolitikai küzdelmekben Európa célponttá vált”

A Kövér László agyában értelmes gondolat magyarul nagyjából azt jelenti, hogy egy vulkán kráterének mélyén székelő gonosz zseni ördögi cselszövéssel meggyengíteni Európát, mégpedig úgy, hogy megtámadja a polgárok nemi identitását. 

Nem derül ki persze, hogyan dönti romba Európát, ha az egyes polgárok mondjuk transzneműként azonosítják magukat, de most ettől tekintsünk is el, forduljunk inkább a színpad felé és tekintsük meg jókedélyűen a moldvai és gyimesi farsangi szokásokat!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.