A közmédiánál valakinek megszaladt a keze, amikor a migránsokat mutató diagramot rajzolta

Média
2017 február 19., 06:31
comments 340

A közmédia híradója szombat este közszolgálatilag fel akarta hívni a lakosság figyelmét arra, hogy a jobb idő miatt több embert fogtak el a határon. Németh Balázs műsorvezető külön kiemelte, hogy „érdemes lesz figyelni az adatokat a következő napokban is, elképzelhető, hogy a tavaszias idő miatt indultak meg a nagyobb csoportok”. És tényleg érdemes lenne figyelni az adatokra.

Megmutatják, hogy a héten a határon elfogott 235 ember idén már rekordnak számít, ahogy a narrátor is elmondja, „ez a szám magasan kiemelkedik a korábbi napok adatai közül”. 

Az M1 híradójának diagramján pedig annyira kiemelték, mintha a 235 a 129-nek legalább négyszerese lenne.Komoly a veszélye annak, hogy ha tavasszal néhány emberrel több lép át a határon, nem fog elférni a közmédia ábráján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt