Felvidéken a gyerekek már alsóban megismerkedhetnek olyan szép szavainkkal, mint a baszás, a toszás, a dugás vagy a kúrás

2017 február 20., hétfő 10:29

Tényleg vége a politikai korrektségnek!

Az Indexnek jelezte egy olvasó, hogy a 11 éves lányuk egy fogalmazás közben a felvidéki iskolája által ajánlott, 2. vagy 3. osztályban vásárolt Szinonima Szótár Diákoknak című segédanyagban ezeket a szavakat találta:

  • baszik: szeretkezik, közösül, dug, kúr, kamatyol, toszik, döccint, kefél, kettyint; kupakol, töm, nyom; bagzik, párzik, búbol, (meg)hág, gyereket csinál, kufircol, töcsköl; beküldi a macit a málnásba;; megsétáltatja a lompost; magáévá tesz vkit, lefekszik/ágyba bújik valakivel.
  • baszás: szeretkezés, közösülés, dugás; kúrás, kamatyolás, kupakolás, tömés, koitusz; döccintés, kefélés, köpülés, kettyintés; toszás, bagzás, párzás, gyerekcsinálás, együtthálás, kufircolás; töcs(ö)kölés, kupakolás, tömés; (szleng) numera.

Az olvasó a lapnak azt írta, hogy a könyvet 7-8. osztályosoknak és középiskolásoknak szánták, bár ez nincs sehol feltüntetve, ezért kaphatták meg alsósok is.

Egymillióan az őszintébb, az Életre Nevelő Oktatásért!