Szilágyi Áron: Az emberek maguk voksolnának arról, hogy legyen-e olimpia vagy ne legyen. Én ezt jónak találom

POLITIKA
2017 február 20., 09:33
comments 301

A Tv2 Mokka című reggeli műsorának volt vendége a Budapest2024 egyik reklámarca, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, írja a 24.hu. Bár Szebeni István próbálta a kormányzati narratívába terelni a beszélgetést, a sportoló kiállt azon véleménye mellett.

"Én úgy gondolom, hogy az, hogy a magyar választópolgárok – élve az alkotmányos jogukkal – arra gyűjtenek aláírást, és aláírják azt az ívet, hogy legyen egy népszavazás egy egyébként nagyon fontos témában, ami az ország egészét érinti, a társadalmunk egészét érint, az semmiképpen nem lehet egy csalódás,"

mondta Szilágyi.

link Forrás

 Az emberek döntöttek, az olimpia ügyében maguk voksolnának arról, hogy az legyen-e, vagy sem.

"Én ezt jónak találom, és úgy gondolom, hogy ennek van helye, és természetes, hogy ilyenkor a politikai pártok is felszólalnak, de szerintem sokkal fontosabb itt a civil szervezetek és maguknak az embereknek a véleménye,"

jelentett ki az olimpiai bajnok. 

AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
photo_camera AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK

A sportoló arra bíztat mindenkit, hogy hallgassa meg a most induló párbeszédet a budapesti pályázatról, ő is elmondja majd a véleményét. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.