Visszahívja a Fidesz Kakuk Zoltánt, aki örült volna Sándor Mária öngyilkosságának

POLITIKA
2017 február 20., 08:25
comments 107

Kezdeményezi a Fidesz a salgótarjáni önkormányzat népjóléti bizottságába delegált tagjuk visszahívását, írja a HírTV. Kakuk Zoltán előbb az lett híres pillanatok alatt, hogy egy Sándor Máriáról szóló poszt alá azt írta Facebookon, hogy 

"Kár, hogy túlélte"

illetve hogy

"KI ÖNGYILKOS LESZ AZT NEM SZABAD SAJNÁLNI!!! EZ VOLT AZ ÉLETE CÉLJA, HOGY ELMENJEN ERRŐL A VILÁGRÓL!! AKI ELÉRTE ÉLETE CÉLJÁT ANNAK ÖRÜLNEK!! ÉN SAJNÁLOM, HOGY NEM ÉRTE EL!!!"

végül pedig, hogy

"Aki öngyilkosságot követel az én szemembe nem ember!!"

A képviselő később úgy próbált bocsánatot kérni, hogy nem konkrétan Sándor Máriára, hanem általában az öngyilkosságot elkövetőkre gondolt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.